De zwoele stem van Derksen: "Denk dat al die dames liggen te soppen"

Johan Derksen had afgelopen week commentaar op radiopresentatoren die op de radio ineens een andere stem opzetten. Bij Vandaag Inside werd daarom aandacht besteed aan de stem die Johan Derksen ten gehore brengt bij het presenteren van zijn radioprogramma. Deze bleek ook niet geheel overeen te komen met zijn normale stem.

René van der Gijp komt nauwelijks meer bij, na het aanhoren van de radiostem van Derksen."Jij moet die vieze EasyToys-filmpjes gaan inspreken", zo adviseert Van der Gijp. Johan Derksen reageert gelaten op het advies. "Ik weet niet wat hier mis mee is, maar je met gewoon rustig praten, relevantie informatie geven en niet door de muziek heen praten", zo legt Derksen uit. "Het draait bij mij om de muziek en niet om het gelul."

"Ik doe dit al twintig jaar op deze manier en heb nog nooit een klacht gehad", zo zegt Derksen. Genee geeft aan dat hij denkt dat dat komt omdat iedereen er rustig bij in slaap valt. Daar is Derksen het niet mee eens. "Rustig in slaap vallen? Ik denk dat al die dames liggen te soppen", zo meldt Derksen.

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties