Triest nieuws: Dertigers-acteur Reiky de Valk (23) overleden

Reiky de Valk
Reiky de Valk Foto: © YouTube

Acteur Reiky de Valk is op 23-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt, zo meldt zijn familie op Instagram. De acteur is onder meer bekend van de BNNVARA-dramaserie 'Dertigers'.

Op Instagram deelde zijn familie maandag een bericht met het nieuws van zijn overlijden. ,,Reiky heeft ervoor gekozen om zijn licht vanaf boven over ons te laten schijnen. Hij zal voor altijd bij ons zijn, voor altijd in ons hart. Moge zijn ziel schijnen in vrede.”

Naast Dertigers was De Valk onder meer ook te zien in series als Oogappels, Hockeyvaders en Modern Love Amsterdam. Ook speelde hij de hoofdrol in de videoclip van De Diepte, het nummer waarmee S10 Nederland vorig jaar op het Eurovisie Songfestival vertegenwoordigde.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties