DiCaprio voor het blok: "Wat een viespeuk. Ik was 16 en hij 42!"

Todi van Ditmarsch is een van de vele prooien geweest van Leonardo DiCaprio. Althans, dat zegt ze zelfs. Het Playmodel vertelt over haar ontmoeting met de seks beluste acteur.

"Ik was 16 en op een feestje in Parijs", vertelt ze bij De Telegraaf. "Er kwam een man met een petje naar me toe en vroeg om een vuurtje. Mensen om me heen vroegen: heb je wel in de gaten wie dat was? Bleek het om Leonardo DiCaprio te gaan. Ik raakte daarna met hem aan de praat en hij vroeg of ik mee wilde naar een afterparty in een hotel."

"Ik ben naar die after gegaan, met mijn vriendinnen. Hij flirtte met me, vroeg mijn nummer en wilde dat ik bleef slapen. Ik zei: ’nee, ik ga naar huis!’. De volgende dag stuurde hij me een bericht of ik weer naar dezelfde club kwam. Op het feestje was hij weer heel geïnteresseerd en vroeg hij me of ik met mijn vriendinnen mee wilde in zijn privé-jet naar Los Angeles", vervolgt het model.

Ze heeft toen nee gezegd tegen DiCaprio. "Ik heb vriendelijk bedankt en zei dat ik nog moest werken tijdens de Fashion Week. Ondertussen dacht ik alleen maar: wat een viespeuk. Ik was 16 en hij 42! Hij dacht overigens dat ik 19 was, want dat was de minimumleeftijd van de club waar hij me ontmoette. Maar ook dat is een groot leeftijdverschil. Eigenlijk vindt iedereen in de modellenwereld hem afschuwelijk, want hij gaat echt achter alle modellen aan."

Van Ditmarsch hoorde ook de verhalen over hoe DiCaprio een koptelefoon op zou hebben tijdens de seks met vrouwen. "Dat heb ik ook gehoord van vrouwen die met hem het bed gedeeld hebben. Volgens hen hield hij ook zijn pet en zonnebril op tijdens de daad, geen flauw idee waarom."

Lees meer:
0 reacties