Dionne Stax baalde van kritiek: "Een robotje met te dikke tieten"

Dionne Stax
Dionne Stax Foto: © Pro Shots

Dionne Stax kan zeer slecht tegen kritiek, dat vertelt Rob Goossens bij De Perstribune op NPO Radio 1. De presentatrice was behoorlijk van de leg nadat Johan Derksen zijn mening over haar had gegeven.

Goossens schreef vorig jaar een artikel over Stax waarin ook Johan Derksen aan het woord kwam. “Ze hoeft van mij niet van televisie af, hoor, maar ik vind haar een beetje een ijskonijn”, zo begon Johan. "Ze is een robotje zonder charisma.” Hier kon Dionne helemaal niet tegen, zo vertelt Goossens. "Dionne Stax is iemand die zich negativiteit veel meer aantrekt dan andere collega’s in Hilversum."

Goossens schreef een stuk met overmatig positieve meningen. "Maar in dat stuk van 1.200 woorden stond één passage van Johan Derksen, die op z’n Johan Derksens, grote stappen snel thuis, vertelt dat hij haar een robotje met te dikke tieten vindt of zoiets onbeschaamds", zo vertelt Goossens.

“Allemaal dingen die ik zelf nooit zou zeggen, maar die wel in het verhaal stonden", zo vervolgt Goossens. "Op zo’n moment kan Dionne Stax, hoor ik dan uit haar omgeving, eigenlijk al die mooie woorden niet meer lezen, omdat er één iemand die haar helemaal niet kent en op geen enkele manier in de positie is om dat over haar te zeggen, iets lelijks over haar zegt.”

Zelf vindt Rob het ook ver gaan wat Johan heeft gezegd. “Dat vind ik echt respectloos. Ik zie ook wat Dionne Stax kan. Ik weet dat zij niet puur vanwege haar uiterlijk haar televisiebaantje heeft. Ik zou dat dus nooit over mijn lippen krijgen.”

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties