"Dit is een steek onder water van Toto Wolff naar Max Verstappen"

Max Verstappen rijdt dit weekend de Grand Prix van Singapore. De Nederlander wist daar nog nooit te winnen en dus zal deze Grand Prix hoog op zijn lijstje staan. Het kan de elfde overwinning op rij voor de Red Bull-coureur worden. Mercedes-baas Toto Wolff liet bij de laatste Grand Prix echter weten dat zo'n reeks niet veel voorstelt.

"De uitlatingen over Verstappen na de race in Monza, dat was niet heel handig en ook een beetje onbeschaafd", zegt Formule 1-verslaggever Erik van Haren bij De Telegraaf. "Wolff is eigenlijk het hele jaar al heel positief over Verstappen. Maar door dat soort sneertjes, door te zeggen dat zo'n record alleen leuk is voor Wikipedia..."

"Dat is natuurlijk gewoon een sneertje en een steek onder water wat niet nodig is", vervolgt Van Haren. "Het sloeg ook nergens op, want hij zei ook dat niemand Wikipedia leest. Volgens mij is het een van de best gelezen websites van de wereld. Het toonde een beetje de slechte verliezer die er niet tegen kan dat Red Bull nu zo dominant is."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties