Dochter Michael Schumacher gaat trouwen, racelegende zelf aanwezig?

Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: © BSR Agency

Gina Schumacher, de dochter van racelegende Michael Schumacher, gaat trouwen. Plaats van de geluksbezegeling is de familievilla van de Schumachers op het Spaanse eiland Mallorca, zo schrijft Bild. Het optrekje werd in 2018 aangeschaft voor dertig miljoen euro en behoorde eerder toe aan Florentino Pérez Rodríguez, president van voetbalclub Real Madrid.

De aanstaande van Gina is Iain Bethke (27), net als Schumacher actief in de paardensport. Gina en Iain geven elkaar half september het jawoord met uitzicht op de azuurblauwe zee, weet de Duitse publicatie te melden. Een bijzondere eer zou daarbij Mick Schumacher ten deel vallen. Samen met Iains broer Jaime is hij naar verluidt getuige én is hij degene die zijn zus weggeeft. Een rol die traditioneel is weggelegd voor de vader van de bruid, maar die door het levensveranderende ongeluk van tien jaar geleden verdrietig genoeg niet tot de mogelijkheden behoort.

Vorige week was Michael jarig, hij werd 55. Dochterlief plaatste het volgende bericht op social media: "Fijne verjaardag papa! Een terugblik op een van onze vele avonturen.” Zij weet, gezien de familiegeschiedenis, als geen ander wat ’in goede en in slechte tijden’ inhoudt. Het zou voor Gina dan ook veel betekenen als haar vader in de buurt is wanneer ze haar trouwgeloften uitspreekt...

Lees meer:
0 reacties