Don de Jong: "Ga proberen de dikste RS6 van Nederland te bouwen"

Don de Jong heeft een mooi doel voor ogen. De 23-jarige vlogger met meer dan een miljoen abonnees op YouTube heeft een Audi RS6 C7 aangeschaft en heeft daar grote plannen mee.

"Ik ga een heel avontuur aan met deze auto", vertelt De Jong op Instagram. "Ik ga proberen de dikste RS6 van Nederland te bouwen. Een nieuwe uitlaat, custom velgen, custom race stuur, custom tune en het dikste van het hele project: een bizarre bodykit! Het wordt het ongekend project wat vanaf nu helemaal te volgen is in mijn vlogs. Hou het in de gaten want ik ga alles met jullie delen! Dit wordt krankzinnig."

De Jong heeft zijn nieuwe auto gekocht bij de exclusieve dealer Gräper Automotive uit Moordrecht. Zijn nieuwe speeltje is voorzien van een 4-liter twin-turbo V8-motor. 560 pk out of the box. De auto heeft een begrensde topsnelheid van 250 kilometer per uur, maar dankzij een Dynamic plus-pakket is een snelheid van 305 kilometer per uur mogelijk.

Max Verstappen in Miami

33x je inzet op winst Verstappen!

Zondag wordt er weer geracet in de Formule 1. Dit keer in de Grand Prix van Hongarije. Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een dikke odds boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 33 keer je inzet!

Lees meer:
0 reacties