Donny Roelvink neigt naar islam: "Dan was ik nu dood geweest"

Donny Roelvink laat zich mogelijk bekeren tot de islam. De influencer begint zich, net als zijn broer Dave, steeds meer te interesseren in dat geloof. Door het zware ongeluk met een Hummer heeft Roelvink het gevoel dat er 'een hoger iets' moet zijn.

Roelvink werd overreden door een Hummer en belandde in het ziekenhuis met vijf gebroken ribben en een klaplong. "Ik heb altijd al dingen gevoeld”, vertelt Roelvink in gesprek met FunX-dj Fernando Halman in zijn YouTube-serie RealTalks. "Ik geloof in een hoger iets en heb mij wel vaker verdiept in geloven. Ik heb een vriend die moslim is, heb meegedaan met de ramadan en ben mee geweest naar de moskee."

Hij gelooft heilig dat zijn oma over hem heeft gewaakt tijdens en na het ongeluk. "Ik heb een tatoeage van haar op mijn arm, er zit nu een litteken door haar hoofd. Ik geloof echt dat zij over mij heeft gewaakt. Als ik 20 kilo lichter was geweest, was ik nu dood geweest", aldus Roelvink, die door de ervaring alleen maar sterker is geworden.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties