Driessen fileert trainer top 5-club: "Hij is net een dode mol"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen heeft geen goede indruk van AZ-coach Maarten Martens. Dat vertelde hij in de Kick-off podcast van De Telegraaf.

Na het ontslag van trainer Pascal Jansen werd hij opgevolgd door Maarten Martens. Mike Verweij geeft aan dat vroeger veel grote trainers naar Alkmaar kwamen, verwijzend naar Louis van Gaal, Dick Advocaat, Ronald Koeman en Marco van Basten: "Omdat het wel een club is met een reputatie waar ook wel wat mogelijk was in het verleden, maar nu zetten ze in op jonge trainers en of dat met Martens goed uitpakt? Ik houd voor AZ mijn hart wel vast."

Driessen sluit zich aan bij de woorden van zijn collega. Hij vindt de uitstraling van Martens dan ook niks: “Het woord moedeloos valt heel vaak bij AZ, hè, de laatste weken. Nou, als je van iemand moedeloos wordt, is het wel van Martens. Die heeft de uitstraling van een dode mol. Daar ga je geen gas voor geven. Vorige week na die wedstrijd tegen Feyenoord, die verloren werd door AZ, toonde hij ook geen enkele energie,” aldus de chef voetbal van de krant.

Lees meer:
0 reacties