Driessen ontkent Feyenoorder te zijn: "Ik heb geen aandelen"

Van Jan Boskamp is bekend dat hij een echte Feyenoorder is. Dat laat hij wekelijks aan de praattafels merken. Iemand die hier niet voor uitkomt, is Valentijn Driessen. Dat was op te maken aan tafel bij Veronica Offside.

Boskamp opent positief en geeft Driessen complimenten. "Het is een echte Feyenoorder", hetgeen Driessen gelijk ontkent. "Ik heb geen aandelen bij de club, vervolgt Boskamp. "Nee, ik heb ook geen aandelen. Mijn schoonfamilie heeft aandelen in het stadion", doelend op Stadion Feijenoord N.V. "Nou denkt hij dat ik een Feyenoorder ben. Ik ben heel slecht met mijn schoonfamilie", aldus Driessen.

Boskamp gelooft er maar weinig van. "Je wilt er gewoon niet voor uitkomen!". Driessen: "Het interesseert me geen ruk dat ze eruit liggen", zegt Valentijn Driessen nadat Jan Boskamp hem een echte Feyenoorder noemt. Boskamp besluit met de woorden: "Moet je een klap voor je muil hebben?".

Lees meer:
0 reacties