Valentijn Driessen verrast: "Dat had ik nooit van René gedacht"

Bij Vandaag Inside gaat het nog weinig over voetbal. Toen het programma afstapte van de oude formule, was het afwachten of het zou werken. Dat Johan een mening heeft over alles was al bekend, maar of ook René goed georiënteerd was buiten het voetbal was nog maar de vraag.

"René is veel breder geïnteresseerd dan ik ooit had gedacht", zegt Valentijn Driessen bij Vandaag Inside. "Bij Voetbal Inside beperkte hij zich altijd tot voetbal en als Johan dan een afslag nam naar het maatschappelijke veld zag je René denken 'ja hoor, daar gaan we weer'."

"Ik denk dat hij in het begin nog wel iets meer moeite had met de actualiteit", vond ook 'directeurtje' Marco Louwerens. "Hij is natuurlijk een voetbalman van oorsprong, maar inmiddels is dat hem ook wel in de jas gaan zitten. Je merkt wel dat er nog genoeg voetbal in moet blijven voor René. Maar zijn opmerkingen over de actualiteit kan ik soms erg om lachen."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties