Valentijn Driessen verrast: "Dat had ik nooit van René gedacht"

Bij Vandaag Inside gaat het nog weinig over voetbal. Toen het programma afstapte van de oude formule, was het afwachten of het zou werken. Dat Johan een mening heeft over alles was al bekend, maar of ook René goed georiënteerd was buiten het voetbal was nog maar de vraag.

"René is veel breder geïnteresseerd dan ik ooit had gedacht", zegt Valentijn Driessen bij Vandaag Inside. "Bij Voetbal Inside beperkte hij zich altijd tot voetbal en als Johan dan een afslag nam naar het maatschappelijke veld zag je René denken 'ja hoor, daar gaan we weer'."

"Ik denk dat hij in het begin nog wel iets meer moeite had met de actualiteit", vond ook 'directeurtje' Marco Louwerens. "Hij is natuurlijk een voetbalman van oorsprong, maar inmiddels is dat hem ook wel in de jas gaan zitten. Je merkt wel dat er nog genoeg voetbal in moet blijven voor René. Maar zijn opmerkingen over de actualiteit kan ik soms erg om lachen."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties