Eloise van Oranje grijpt in bij racistisch gesprek: ‘What the f*ck’

Eloise van Oranje grijpt in
Eloise van Oranje grijpt in Foto: © Facebook NPO 3

Eloise van Oranje is onlangs met een verborgen camera vastgelegd, toen iemand racistische teksten uitsloeg op een terras. De makers van 'In your face' van Powned hielden een sociaal experiment, waar morele grenzen werden getest. Eloise zat toevallig ook op het terras en hoorde de teksten, waarop ze in opstand kwam.

Een jongen op het terras blijkt een enorme racist: hij gaat tekeer tegen zijn ‘broer’, dat hij toch niet met een ‘zwarte’ kan gaan. ,,Je kunt ‘dit’ niet mee naar huis nemen.”

Eloise hoort het vol ongeloof aan, een tafeltje verderop. Ze kondigt bij haar vrienden aan dat ze er wat van gaat zeggen en dat doet ze ook, is te zien op beelden die NPO 3 maandagochtend vrijgaf uit de aflevering, die om 16 uur maandag online komt. ,,Wat de f*ck ben jij f*kking racistisch? Doe effe normaal joh. Het spijt me maar dit is zó racistisch.”

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties