Elsinga ontkracht gerucht: "Heel erg dom en ook echt slecht"

Marieke Elsinga in de studio van Qmusic
Marieke Elsinga in de studio van Qmusic Foto: © Qmusic

Marieke Elsinga is sinds vanochtend weer te horen op de radio. De dj nam een break van een paar weken omdat alles haar even te veel werd.

Ze geeft toe dat ze gespannen was bij haar terugkeer. "Het voelt gewoon als de eerste dag na een lange middelbare schoolzomervakantie", vertelde ze tegen haar collega Mattie Valk op Qmusic. "Ik heb superveel zin, maar die eerste nacht slaap je dan toch slecht omdat je zo zenuwachtig bent dat je al je vrienden weer ziet."

Tijdens haar afwezigheid doken er geruchten op waarin werd gesuggereerd dat ze de pauze gebruikte om mee te doen aan Wie is de Mol?, maar daarvan is geen sprake. "Ik zou dat dus heel heftig vinden. Als je mentale gezondheid inzet om mee te doen als zoiets als Wie is de Mol? of Expeditie Robinson of wat dan ook. Dat is toch heel erg dom en ook echt slecht. Lieve mensen: ik was gewoon echt toe aan een break, voor mijn koppie. Ik had te lang achter elkaar te hard gewerkt", aldus Elsinga.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties