Emma Heesters wil meer dan cup 75C: "Littekens vind ik wel zonde"

Emma Heesters
Emma Heesters Foto: © Instagram Emma Heesters

Ze heeft duizenden fans die haar aanbidden, was te zien in het populaire programma 'Beste Zangers' en dook de studio in met niemand minder dan Ronnie Flex. Toch heeft de 25-jarige Emma Heesters zo haar onzekerheden. Vooral wat betreft haar borstpartij zou de zangeres het liever anders zien, zo liet ze al eens vallen.

In een video op het YouTube-kanaal van Noosh Beauty, de member-based make-uplijn van Anna Nooshin, vertelt Emma dat ze onzeker is over haar decolleté. De 25-jarige, die nu 75C heeft, zou best een cupmaat groter willen. "Ik zit eraan te denken om misschien mijn borsten te laten doen", vertelt ze eerlijk als aan haar gevraagd wordt of er iets is wat ze aan zichzelf zou willen veranderen.

"Daar zit ik wel echt over te twijfelen. Ik heb al echt heel veel research gedaan, maar die littekens vind ik wel zonde. (...) Mijn galblaas en mijn blinde darm zijn eruit, dus ik heb al wat littekens. Daarom vind ik het zonde om nog meer littekens te krijgen."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties