Emotionele Hazes schreef brief aan ex Sarah: "Dat went nooit!"

André Hazes
André Hazes Foto: © YouTube

André Haze is een man met vele emoties. Hij kende relaties met diverse vrouwen maar is weer terug bij zijn ex Monique Westenberg. Hij kreeg het ook aan de stok met zijn naasten, en wij vertellen waarom.

Dat kwam toen bleek dat een persoonlijke brief, die hij aan zijn ex Sarah van Soelen schreef, was uitgelekt. Dat vertelt de zanger in zijn documentairereeks, waarvan zaterdag de eerste aflevering op Videoland is te zien.

"Die brief deed me twijfelen aan alles en iedereen. Ik ga er nooit achterkomen wie 'm heeft verstuurd. Ik heb het hele filmpje ontleed, een handschriftexpert ingehuurd", aldus een emotionele Hazes.

De brief waar Hazes het over heeft was een persoonlijk verhaal dat hij deelde met zijn ex Sarah van Soelen. Juicevlogger Yvonne Coldeweijer kreeg de brief in handen en deelde de inhoud. Zij zegt de brief te hebben gehad van Hazes' moeder Rachel. In een zaak die door Rachel werd gestart tegen Coldeweijer, oordeelde de rechter dat dit niet bewezen kan worden.

Hazes is inmiddels weer zielsgelukkig met Monique en ze leven nog lang en gelukkig.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties