Estavana Polman clasht met journalist: "Ga je daar voor klappen?!"

Rafael van der Vaart en Estavana Polman
Rafael van der Vaart en Estavana Polman Foto: © BSR Agency

Estevana Polman was recent te gast bij De Oranjezomer. Daar had ze het onder meer over de kans van de Nederlandse handbalsters op Olympisch goud. Tijdens de vorige Spelen eindigden de vrouwen als vijfde.

"Ik ga ervoor en hoop het toernooi van mijn leven te spelen. Als we als team er gewoon staan, kunnen we hele mooie dingen neerzetten. Dan ziet die gouden medaille er ook gewoon in", vertelde Polman over de krachtsverhoudingen in de handbalwereld.

Journalist Valentijn Driessen reageert direct: "Leuk om dat te zeggen en je gelooft misschien ook wel in een gouden medaille. Maar ik kan je nu alvast uit de droom helpen: jullie gaan geen goud winnen."

Een deel van het publiek kon de voorspelling van de voetbaljournalist wel waarderen en begon te klappen. Dat stoorde Polman. "Daar ga je voor klappen? Wat is dat voor onzin, joh?" Even later kon er wel een lachje van af. "Ik boek wel tickets voor je, als we de finale halen."

Driessen gaf toe: "Voorspellen is nooit mijn sterkste punt." Hij begon vervolgens nog over de echte topfavorieten voor het goud, zoals Noorwegen, was Polman er helemaal klaar mee. "Het eerste uur vond ik je nog wel leuk, maar nu niet meer", maakte de partner van Rafael van der Vaart duidelijk.

Lees meer:
0 reacties