Eva Jinek schrok van eigen decolleté: "Ik ben niet te houden"

Eva Jinek
Eva Jinek Foto: © Pro Shots

Eva Jinek heeft zich afgelopen weekend laten gaan bij een vrijgezellenfeest. De presentatrice droeg een drindl en schrok naar eigen zeggen van haar decolleté.

"Het is laat en koud, en we slenteren met een roedel vrouwen over de Zeedijk in Amsterdam", zegt Jinek in haar nieuwsbrief. "Mijn buik zit propvol stokbrood en gesmolten kaas en genoeg bier om niet te voelen dat ik die middag iets te enthousiast – voor het eerst van mijn leven – aan curling heb gedaan."

"Ik had een dirndl aan", gaat ze verder. "Je weet wel, zo'n Zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje met een schortje en strikken en genoeg decolleté om elke keer opnieuw te schrikken als ik mezelf in de spiegel zag. Ineens ben ik weer 23 en ik heb geen verantwoordelijkheden of zorgen, niemand kijkt raar naar me (of ik kijk gewoon niet terug) en ik ben niet te houden", besluit ze.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties