Eva Jinek schrok van eigen decolleté: "Ik ben niet te houden"

Eva Jinek
Eva Jinek Foto: © Pro Shots

Eva Jinek heeft zich afgelopen weekend laten gaan bij een vrijgezellenfeest. De presentatrice droeg een drindl en schrok naar eigen zeggen van haar decolleté.

"Het is laat en koud, en we slenteren met een roedel vrouwen over de Zeedijk in Amsterdam", zegt Jinek in haar nieuwsbrief. "Mijn buik zit propvol stokbrood en gesmolten kaas en genoeg bier om niet te voelen dat ik die middag iets te enthousiast – voor het eerst van mijn leven – aan curling heb gedaan."

"Ik had een dirndl aan", gaat ze verder. "Je weet wel, zo'n Zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje met een schortje en strikken en genoeg decolleté om elke keer opnieuw te schrikken als ik mezelf in de spiegel zag. Ineens ben ik weer 23 en ik heb geen verantwoordelijkheden of zorgen, niemand kijkt raar naar me (of ik kijk gewoon niet terug) en ik ben niet te houden", besluit ze.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties