Evert Santegoeds doet Ajax-onthulling: "Houdt ze onder controle"

Evert Santegoeds met zijn partner
Evert Santegoeds met zijn partner Foto: © BSR Agency

In de jeugdopleiding van Ajax worden spelers aangemoedigd om een vaste relatie aan te gaan, zo weet Evert Santegoeds. De hoofdredacteur van Privé vertelt daarover in Shownieuws, als het gaat over de achttiende verjaardag van Damián van der Vaart.

De zoon van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis speelt momenteel in de jeugdopleiding van de Amsterdamse club. Volgend seizoen stroomt hij door naar de Onder 19. In Shownieuws wordt de relatie tussen Van der Vaart junior en zijn vriendin Romy besproken. "Het is dik aan, de families hebben elkaar ook al leren kennen. Dus het is echt wel wat serieus aan het worden", meldt Santegoeds.

"Ajax stimuleert dat alleen maar, die willen graag dat die spelers aan de vrouw zijn. Die houden ze wel een beetje onder controle, dat ze niet het hele weekend op het Leidseplein zitten", aldus de journalist. Voormalig wielrenster Leontien Zijlaar-van Moorsel kan dat beamen. Haar dochter, Indy, heeft een relatie met Feyenoord-jeugdspeler Thijs Kraaijeveld. "Ja, dat werkt wel een beetje zo. Thijs speelt altijd tegen Damián."

De viervoudig Olympische kampioene vindt de term 'schoonzoon' nog wat teveel van het goede, maar ze is wel blij met het Feyenoord-talent in haar gezin. "Hij is hartstikke leuk, als het zo blijft zijn wij hartstikke blij."

Lees meer:
0 reacties