Ex Dave Roelvink biecht op: "Stond ik daar met vuilniszakken!"

Julia Mekkes
Julia Mekkes Foto: © Instagram Julia Mekkes

Dave Roelvink (29) en Julia Mekkes (31) waren lange tijd een gelukkig stel. Helaas is het alweer vier jaar uit en hebben de twee het leven weer helemaal opgepakt. In de podcast 'Zogenaamd Succesvol' blikt Jjulia terug op de roerige tijd.

Julia woonde destijds bij Dave in, toen hun relatie uitging. Een fout waarvan ze heeft geleerd. "Die fout heb ik zeker gemaakt. Toen ging ik met Dave en toen was hij de eigenaar van het huis. Toen het uit was, toen stond ik daar met mijn vuilniszakken. En toen dacht ik: oké, wat nu?".

Er kwam een oplossing: haar moeder. ""Mijn ouders zeggen nog weleens: 'Wist je nog dat we met die vuilniszak…' Mijn moeder heeft 55 vierkante meter en dat is natuurlijk niet heel weinig. Alleen die heeft letterlijk een slaapkamer. Dus om nou in haar huis te barricaderen. Dus toen dacht ik wel: ja shit, dan had je eerst alles redelijk voor elkaar, woonde je samen. cn dat huis van mijn moeder was helemaal volgebouwd met kleding", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties