Ex-man Linda de Mol werd verliefd op ander: "Het is jóúw gevoel"

Linda de Mol heeft haar ex-man Sander Vahle in het zonnetje gezet. In de nieuwste editie van het blad LINDA prijkt Vahle op de voorpagina.

Ruim zestien jaar geleden is het koppel gescheiden. De twee kregen samen zoon Julian en dochter Noa, die nu veel te zien is op televisie. De 59-jarige De Mol scheidde van Vahle, nadat hij een ander kreeg.

"Linda en ik leefden ruim vijftien jaar geleden al een tijdje langs elkaar heen toen ik verliefd werd op Heleen", vertelt Sander Vahle in LINDA. "Natuurlijk heb ik ermee geworsteld, me afgevraagd of het wellicht een bevlieging was."

Linda de Mol en Sander Vahle
Linda de Mol en Sander Vahle Foto: © BSR Agency

Dat was niet het geval. "Ik nam er een goede vriend over in vertrouwen, maar een ander kan je in zo’n situatie niet adviseren: het is immers jóúw gevoel", aldus Vahle, die nog altijd samen is met Heleen en ook goed contact heeft met De Mol.

"Dat de buitenwereld me vooral ziet als de ex van Linda, vind ik prima", reageert hij. "Linda is me nog altijd heel dierbaar. Ze weet alles van me, we communiceren heel open met elkaar."

Lees meer:
0 reacties