Ex Thijs Römer baalt: "Een relatie met iemand vind ik doodeng"

Thijs Römer en Igone de Jongh
Thijs Römer en Igone de Jongh Foto: © BSR Agency

Igone de Jongh (44) was lange tijd de vriendin van Thijs Römer (45). Nadat hij in opspraak kwam en werd veroordeeld, was de liefde voorbij.

De ex van Römer vertelt dat zij enorm schrok toen alles tijdens de rechtszaak naar buiten kwam. "Ik was op dat moment in het buitenland. Beetje bij beetje kwam alle informatie uit de rechtbank binnen. Het was heel moeilijk. Ik ging in overlevingsstand. De informatie die tot mij kwam ging ook over ontrouw. Maar na deze feiten gehoord te hebben voelde ik mijn lijf op slot gaan. Je denkt eerst nog lang: oh jezus nee, het zal toch niet? Het bleek helaas allemaal waar te zijn. Ik heb te lang hoop gehad en gedacht: liefde overwint alles", hetgeen niet zo bleek te zijn.

Vroeger was alles beter met Thijs. "Ik was supergelukkig met deze man. Ik dacht écht dat we heel oud samen zouden worden. Dus dit was een enorme klap in mijn gezicht." Igone geeft toe dat als het alleen om vreemdgaan zou zijn gegaan, ze hem misschien nog had kunnen vergeven. "Maar wat betreft de rechtszaak en wat daar gebeurd is, dat ging over mijn grens. Dat staat zó ver van mij af."

Ook na de rechtszaak bleef het moeilijk. "Ik heb ook wel echt dagen dat ik alleen maar onder mijn dekbed lag, hoor. Ik heb zo vaak gedacht: wanneer worden de dagen minder? Wanneer komt er rust?" Aan een nieuwe relatie moet ze absoluut niet denken. "Alleen al de gedachte aan een relatie met iemand vind ik doodeng. En ik vraag mij af of ik ooit weer iemand ga vertrouwen en mij vrij kan voelen bij een ander."

Lees meer:
0 reacties