Fajah Lourens boos op Yvonne Coldeweijer: "Riooljournalistiek!"

Fajah Lourens
Fajah Lourens Foto: © BSR Agency

Fajah Lourens is niet blij met het werk dat Yvonne Coldeweijer uitvoert. De BN'er vindt dan ook dat je niet moet reageren op juicekanalen en zij haalt het voorbeeld erbij van Ruud de Wild.

Tegenover The Friday Move zegt Fajah: “Nee, niet op dat van Ruud, nee maar later begon ze dus over dat ik niet Fajah zou heten. Toen heb ik me tóch laten triggeren. Dat heeft zij bedacht, dat ik zo niet heet. Of haar spionnen.”

Toch geeft ze uitleg over dat ze wel echt Fajah heet. "Ja, ja, ik heet Fajah Hanna Nicole, maar ik heb ooit een keer, toen ik me schaamde voor mijn naam Fajah, en we gingen verhuizen van oost naar noord, toen heb ik van mijn twaalfde tot mijn achttiende Nicole aangehouden als naam. Over Yvonne ging het ook nog even. Fajah: "Ik had haar achternaam verkeerd uitgesproken op televisie en daardoor was zij beledigd – ik zal haar achternaam niet herhalen, want ik ken hem kennelijk niet – waardoor zij in een soort van aanval ging dat ik niet heet zoals ik heet."

Ze vervolgt over Yvonne. "Ik heb toen heel kinderachtig, want ik werd er dus door getriggerd, mijn paspoort gedeeld en haar getagd. En als je een goede journalist bent, dan rectificeer je dus je fout. En dat deed ze dus niet. Zij heeft het dan altijd over de waarheid. ‘De mannen moeten de waarheid vertellen.’ Maar als je er dan zelf achterkomt dat je de waarheid niet vertelt, dan laat je het gewoon staan. Dus mijn opa zou dat riooljournalistiek hebben genoemd."

Lees meer:
0 reacties