Fajah Lourens na verwijderen nepborsten: "Leer jezelf te zien"

Fajah Lourens showt haar bips
Fajah Lourens showt haar bips Foto: © Instagram Fajah Lourens

Fajah Lourens liet onlangs haar borstimplantaten verwijderen. De 42-jarige fitnessgoeroe laat in een post op Instagram weten hoe ze er nu tegenaan kijkt. Zowel tegen het leven als tegen de gevolgen van het verwijderen van de implantaten.

Fajah heeft het volgende te melden: "Ja ik heb littekens en geen borsten meer. Mijn inbox stroomt nog steeds dagelijks vol met vragen. Heb je ze laten liften? Ja, heb je spijt?: Nee. Ik heb ook geen spijt van de jaren dat ik ze had. Ik kijk terug naar allemaal geweldige levensfases waarbij ze prima paste. Nu zou ik mezelf niet meer kunnen voorstellen met "nep" borsten. Ik zit in een andere fase, eentje die erg fijn is. Ik heb heel wat jaar veel te kritische naar mezelf gekeken op alle mogelijke vlakken. Het was nooit goed genoeg."

Daar staat ze nu anders in. "Ik ben blij dat ik nu van mezelf heb leren houden en dat ik nu weet dat alleen het hier en nu is wat we hebben. Morgen bestaat niet. Als je nu niet gaat genieten van alles wat er is komt het nooit. Voor alle vrouwen die twijfelen omdat ze bang zijn dat andere ze dan niet meer zien staan, wil ik zeggen : dit gaat over jezelf. Leer jezelf te zien, te dragen, houd van jezelf. Niets buiten jezelf kan de onzekerheden die je intern voelt oplossen dat kan alleen jij", besluit Fajah.

Lees meer:
0 reacties