Familie Borsato komt met update: "Laten ons leven niet bepalen"

Marco Borsato
Marco Borsato Foto: © BSR Agency

Mary Borsato, de moeder van Marco Borsato, heeft tegen Story een update gegeven over haar zoon. Ze laat weten dat er nog maar weinig duidelijk is voor haar zoon.

Het is inmiddels vier jaar geleden dat er aangifte werd gedaan tegen Marco Borsato. Tegen het roddelblad geeft de moeder van Marco aan dat het wel heel lang duurt. “We moeten nog meer geduld hebben. Het is iets waar we geen invloed op hebben. En als ik zie wat er überhaupt aan rechtszaken nog behandeld moet worden, dan denk ik: er zijn niet genoeg vakmensen.”

Over de zaak zelf mag ze echter niets zeggen. “Dat is aan zijn advocaten. Ik ben zijn moeder en ik ben er voor hem. We hebben een heel fijn contact met elkaar. Dat is het belangrijkste.” Ook vertelt ze dat Marco positief blijft ondanks alle aantijgingen. “Het is ook niet zo dat ik Marco moet opvrolijken. Integendeel. Hij heeft godzijdank een positieve instelling en daar redt hij het mee. Aan al die narigheid denken we niet. Dat laten we het liefst achter ons. Dat kan nog niet, maar we laten ons leven er niet door bepalen”, besluit ze.

Lees meer:
0 reacties