Famke Louise is pislink: "Schaam je diep, twee sukkeltjes"

Famke Louise
Famke Louise Foto: © Famke Louise

Een uitzending van het YouTube-programma Roddelpraat over artiest Famke Louise moet offline blijven. Dat heeft de rechter bepaald, hetgeen de relatie tussen de zangeres en programmamakers Dennis Schouten en Jan Roos niet goed heeft gedaan.

Famke Louise haalt op X nog maar eens uit naar het duo dat Roddelpraat presenteert: "Zoals jullie weten ben ik begonnen met exclusieve content op fancentro en zijn er al 'genoeg' roddels online gekomen die NIET kloppen. Nu komt er weer een video online van die twee snotneuzen op Roddelpraat die van alles beweren en niks daarvan klopt... Ben ik al gewend van ze want heb naemlijk vorig jaar een rechtszaak van ze gewonnen dus meer hoef ik niet te te zeggen)."

Toch gaat Famke nog wel even door. "Wat mij het meest raakt is dat mijn lieve nicht continu bij mijn carrièrestap betrokken wordt en er nu 'grapjes' over dat ze geen knappe vrouw is en dat ze net een kerel is met een pet op. VOOR DE DUIDELIJKHEID. Als je zegt dat je 'goed' je research doet moet je ook weten dat zij die pet niet voor de lol draagt. Ze heeft namelijk kanker gehad en is nu aan het revalideren daar van. SCHAAM JE DIEP. TWEE SUKKELTJES DAAR IN DIE STUDIO, LAAT ME NIET LACHEN JOH."

Lees meer:
0 reacties