Fans in De Kuip naar Helene Hendriks: "Kunnen we je t**ten zien"

Hélène Hendriks
Hélène Hendriks Foto: © Orange Pictures

Grensoverschrijdend gedrag is een veelvoorkomend onderwerp in onze maatschappij. Vooral de woke gemeenschap raakt er niet over uitgesproken en halen het regelmatig aan.

Helene Hendriks heeft in het verleden wel eens wat meegemaakt. Aan tafel bij Vandaag Inside zegt ze het volgende. "Op de sportvelden en stadions wordt wel eens wat geroepen, maar misschien ben ik daar op een gegeven moment wel Oost-Indisch doof voor geworden. Eigenlijk interesseert het me ook helemaal niet. In het begin riepen ze 'daar moet een p****l in, of s*ks met de blonde, maarja."

Van der Gijp haalt direct een anekdote aan over een moment op het veld bij Feyenoord. "Daar sta jij met de rug naar die mensen toe en ik zag die mensen in hun gezicht. Ze roepen de meest afschuwelijke dingen, zoals: 'Hey, hey! Draag je even om dan kunnen we je tieten zien!'. Maar gewoon mannen van 50 hè. Gewoon niks aan de hand, weet je wel. Ik moest daar enorm om lachen! Dat is toch goed man!", besluit Van der Gijp.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties