Feest! Babynieuws bij de familie Verstappen, van harte gefeliciteerd!

Kelly Piquet en Max Verstappen
Kelly Piquet en Max Verstappen Foto: © BSR Agency

Er is opwindend nieuws bij de familie Verstappen: Max Verstappen, de wereldkampioen in de Formule 1, wordt voor de derde keer oom!

Zijn jongere zus, Victoria, is opnieuw zwanger. Op 24-jarige leeftijd verwacht ze haar derde kind, een nieuwtje dat ze via Instagram met een echografie deelde. Bij de foto schreef ze: “Nog eentje om van te houden”. De uitgerekende datum voor de nieuwe aanwinst van de Verstappen-familie is in juni 2024.

Max werd eerst oom in december 2020 met de geboorte van zijn neefje Luka, gevolgd door de geboorte van Lio een jaar later. Victoria’s partner, Tom Heuts, is ook de vader van Luka en Lio. Het koppel had al vroeg de wens om jonge ouders te worden.

Wat Max’ persoonlijke leven betreft, de 26-jarige F1-coureur heeft zelf nog geen kinderen. Hij heeft een relatie met Kelly Piquet, die al een 4-jarige dochter, Penelope, heeft. Max en Kelly zijn nu bijna drie jaar samen. Hoewel er nog geen sprake is van een verloving, ving Kelly eerder dit jaar een bruidsboeket, wat mogelijk wijst op toekomstige trouwplannen.

Of het stel samen kinderen wil, is niet bekend, maar velen gunnen hen dat van harte. Naast het gezinsnieuws, blijft Verstappen ook gefocust op zijn carrière. Verstappen won in Las Vegas 18e overwinning van het seizoen zijn, waarmee hij zijn eigen record verder uitbreidt.

Lees meer:
0 reacties