Fel einde van degradatiekraker: "Hij zei dat hij mijn moeder zou..."

Kenzo Goudmijn (Excelsior) in het duel met FC Volendam
Kenzo Goudmijn (Excelsior) in het duel met FC Volendam Foto: © Pro Shots

Het ging na afloop van de degradatiekraker tussen Excelsior en FC Volendam flink mis. Meerdere spelers kregen het met elkaar aan de stok, waarbij Safouane Karim en Kenzo Goudmijn een hoofdrol speelden.

Scheidsrechter Danny Makkelie werd zelfs na het laatste fluitsignaal nog naar het VAR-scherm geroepen, waarna hij nog een aantal kaarten uitdeelde. Goudmijn en Karim kregen geel. Voor laatstgenoemde was het zijn tweede gele prent. Troy Parrot kreeg een rode kaart.

Volgens Goudmijn riep Karim een aantal vulgaire teksten over zijn familie, zo vertelde hij na afloop bij ESPN. "Ik wil het hier liever niet over hebben, want het is na zo mooie wedstrijd een beetje een smet op de avond", zei de uitblinker van de avond. "Hij werd boos op mij omdat ik te veel aan het dribbelen was, dus ik lachte hem uit."

"Na de wedstrijd stond ik nog op het veld met El Yaakoubi en kwam hij vanuit de catacombe teruglopen om te vertellen dat ik hem binnen maar moest opzoeken en dat hij mijn moeder zou neuken", onthult Goudmijn. Het ging voor hem te ver: "Dat soort dingen horen niet thuis op het veld, vandaar dat ik ook boos werd. Ik snap dat je in je frustaties zit, maar dit soort dingen moet je niet roepen. Dan ben ik ook niet de jongen om daar voor weg te stappen. Het is slecht voor mij dat ik erop in ga, maar dit is gewoon vervelend."

Lees meer:
0 reacties