Felle kritiek op Derksen: "Kim Jong-un wordt harder aangepakt"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Pro Shots

Rob Goossens staat aan de kant van Angela de Jong na diens hevige discussie met Johan Derksen. Volgens Goossens ‘valt Derksen van zijn voetstuk’.

“Yep, helaas. En hij mag het allemaal vinden natuurlijk. Maar dan moet hij niet daarna roepen dat hij in het enige Talpa-programma zit waarin John de Mol de les gelezen wordt. Kim Jong-un wordt harder aangepakt door de Noord-Koreaanse staatsmedia dan John de Mol door Johan”, zegt Goossens bij RTL Boulevard.

RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg deelt de mening van zijn collega. “Deze discussie wint Angela met gemak. Zeker als Derksen geen argumenten meer heeft en het gooit op ‘je bent een vrouw'.”

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties