Ferrari presenteert SUV-model: "Ze konden niet achter blijven"

Ferrari heeft deze week de Purosangue gepresenteerd. Het nieuwe model van het Italiaanse automerk is opvallend genoeg een SUV-model.

"Met de komst van de Cayenne zorgde Porsche bijna twintig jaar geleden nog voor vraagtekens bij de andere sportwagenmerken, maar het merk boekt inmiddels al jarenlang enorme successen met hun SUV's”, zegt Stéphan Vermeulen, chef redactie bij AutoWeek bij NU.nl.

Vermeulen noemt de stap dan ook logisch van Ferrari. “Voor merken als Lamborghini en Aston Martin zie je dat de komst van respectievelijk de Urus en de DBX, als een soort verdubbelaar van de verkopen hebben gewerkt. Ferrari kan gewoon niet achterblijven."

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties