Fledderus stopt na klap in gezicht: "Direct op aangesproken"

Mark-Jan Fledderus deelt een tik uit in een amateurwedstrijd
Mark-Jan Fledderus deelt een tik uit in een amateurwedstrijd Foto: © Screenshot RTV Noord

Mark-Jan Fledderus zijn rentree in het amateurvoetbal is van korte duur. De oud-prof deelde afgelopen weekend als speler van de Groningse amateurclub HSC een klap in het gezicht uit.

Fledderus ging in op de wens van HSC-voorzitter Hans Nijland om het eerste elftal uit de brand te helpen, maar zal niet vaker in actie komen. De voormalig technisch directeur van FC Groningen is inmiddels technisch manager van de Eredivisie CV en werd maandagochtend door directeur Jan de Jong aangesproken op het incident, dat gefilmd is.

"Mark-Jan is er vanochtend direct op aangesproken", reageert De Jong in De Telegraaf. "Hij toont zich schuldbewust, gaat ook niet meer voetballen. Over de inhoud van het gesprek doen we verder geen mededelingen. Dat is iets tussen werkgever en werknemer. Maar blij zijn we er natuurlijk niet mee."

Fledderus toonde zich na afloop schuldbewust. "Ja, ik had rood moeten hebben. Het was dom. De speler van ODV gaf me een duwtje bij het teruglopen. Ik vond hem heel irritant en gaf hem een duw in het gezicht terug. Daarna denk ik: wat doe je nou weer sukkel? Het temperament zit er nog steeds in, daar baal ik van."

Lees meer:
0 reacties