Formule 1, darts en Premier League weer te zien op gratis zender

Max Verstappen
Max Verstappen Foto: © Pro Shots

Viaplay gaat samenwerken met een andere zender, Talpa. Vanaf komende vrijdag zijn diverse sportwedstrijden te zien op SBS9, dat vanaf nu verdergaat als Viaplay TV. Het gaat onder meer om de Formule 1, darts en wedstrijden uit de Premier League en de Bundesliga.

Komend weekend is de vrije training van de Formule 1-race in Japan live op de zender te zien. De kwalificatie op zaterdag en de race op zondag zijn er om 13.00 uur te zien. Live is de wedstrijd alleen via de betaalde zender van Viaplay te bekijken.

Een woordvoerder van Talpa Network laat aan Voetbal International weten dat het nog niet bekend is welke uitzendingen rond de Formule 1 ook bij het nieuwe Viaplay TV te zien zullen zijn. Aan de programmering voor de komende tijd wordt nog gewerkt. Over welke commerciële afspraken er tussen de zenders zijn gemaakt, doet Talpa Network geen uitspraken.

Viaplay meldt dat komende zaterdag Fulham - Newcastle United (16.00 uur) live te zien is op de zender die nu nog bekendstaat als SBS9. Maandagavond is Tottenham Hotspur - Nottingham Forest (21.00 uur) het volgende Premier League-duel dat op het open net komt. Volgende week zijn dat Manchester City - Luton Town (zaterdag 13 april, 16.00 uur) en Chelsea - Everton (maandag 15 april, 21.00 uur).

Lees meer:
0 reacties