Forse kritiek: "Familie Hazes begint een tikje ziekelijk te worden"

André Hazes heeft op de Belgische televisie slecht nieuws laten weten. Hij treedt op ondder de naam Hazes, hetgeen ook een merknaam is. Rachel is eigenaar van deze naam en kan wellicht een stokje steken voor het feit dat André onder die naam actief is.

Hazes zelf is er openhartig over: "Als mijn moeder het zou willen, dan zou ik mijn artiestennaam moeten veranderen. Het is zelfs zo dat als mijn moeder kwaad zou willen, ik mijn artiestennaam zou moeten veranderen. Terwijl het mijn naam is”, legt André uit. Hoeveel zijn moeder met de merknaam ‘Hazes’ verdient, weet André niet. Maar volgens hem is het behoorlijk veel geld. ,,Ik denk dat je geen medelijden met haar hoeft te hebben, nee.” De zanger moet zelf werken voor zijn geld. "Daarom moet ik een tour doen. Ik moet zelf keihard werken. Dat is een juridische strijd tussen mijn moeder en mijn zus ook op dit moment."

Derksen zegt het volgende: "De familie Hazes begint een beetje ziekelijk te houden. Ik denk niet dat een rechter hiermee akkoord gaat hoor. Die jongen die is de zoon van André Hazes, heeft een carrière als André Hazes junior en je hebt heel veel artiesten met een senior en junior, daar zit echt verschil in."

Lees meer:
0 reacties