FOTO | Feyenoord-fan wil shirt zonder naam en komt bedrogen uit

Feyenoord-supporter bestelt shirt 'zondernaam'
Feyenoord-supporter bestelt shirt 'zondernaam' Foto: © X.com/orriegasme

Een supporter van Feyenoord had zich deze maand een ander cadeautje voor zichzelf voorgesteld. De fan bestelde zowel het thuis- als uitshirt van Feyenoord, maar was niet tevreden toen hij de tricots thuisgestuurd kreeg.

De supporter wilde namelijk zijn shirts mét de Champions League-badge en rugnummer 12, maar zonder een naam erop. Dat werd niet helemaal begrepen bij de Feyenoord Fanshop of kledingleverancier Castore. Op de shirts staat nu namelijk 'Zondernaam'.

"Wat een fantastisch personeel bij Castore…", schrijft de Feyenoord-supporter op X. "Wilde alleen nummer 12 maar dat kan je niet aangeven bij de site, dus bij naam ingevuld 'zondernaam' en een mailtje er achteraan gestuurd…"

Andere Feyenoord-fans reageren al dat hij bij de naam ook niets in kon vullen, maar dat was volgens de supporter niet waar. Even later komt hij toch op terug. "Het blijkt wel te kunnen, toch niet goed gekeken… wel jammer dat Castore de mail niet checkt." De Feyenoord-supporter kan er inmiddels zelf ook wel om lachen en de tweet van hem gaat met ruim 220.000 weergaven inmiddels viraal.

Lees meer:
0 reacties