FOTO | Hélène Hendriks is voor het eerst gespot met vriend (65)

Hélène Hendriks kennen we allemaal als de voetbalverslaggever en presentatrice van De Oranjezondag. De goedlachse dame, die in het verleden carrière maakte als hockeyster heeft al een tijdje een vriend.

De vriend van Hélène Hendriks is de veel oudere Frans Vinju (65), zo wist Juicechannel al eens te melden. Zij schreven: "Op basis van onze bevindingen vermoeden wij dat Hélène Hendriks al geruime tijd een relatie heeft met de op z'n minst 22 jaar oudere Frans Vinju. De twee komen beiden uit de hockeywereld, wat ook een sterke aanwijzing is. Hoewel we geen exacte leeftijd konden vinden, vierde Frans Vinju zijn 60e verjaardag in 2018. Dat maakt schatten van zijn leeftijd een stuk eenvoudiger.

Evert Santegoeds komt nu met dezelfde naam op de proppen. Hendriks valt volgens hem niet op toyboys: "Nee, integendeel", reageert Santegoeds bij De Telegraaf. "Haar Frans is 22 jaar ouder dan zij. Het gaat er wel eens over aan tafel bij VI, maar ze laat er nooit iets over los. Laatst zat ze op het terras in Breda en daar zijn de eerste foto’s gemaakt van Hélène samen met Frans."

"Hij zit in de hockeywereld in Breda", vervolgt de hoofdredacteur van Privé. "Ze zijn niet getrouwd, maar hebben wel een samenlevingscontract. Het gaat er af en toe over of ze gaat trouwen. Ze zegt wel van een jurk te houden en van een dag met al haar vrienden, maar of het er gaat komen… Iemand die zó gesteld is op zijn privacy en niet in de publiciteit wil, die kan maar beter niet trouwen, want gegarandeerd komen daar fotografen op af natuurlijk."

Lees meer:
0 reacties