FOTO'S | Dit is Wendy, de knappe nieuwe vriendin van Peter Gillis

Peter Gillis was eventjes vrijgezel, maar heeft sinds kort weer een nieuwe dame gevonden die wel met hem wil hatseflatsen. De goede looks van Peter komen hem goed van pas, want hij heeft een jonge lady aan de haak geslagen. De 61-jarige vastgoedmagnaat is weer dolverliefd op de vervanger van Nicolleke.

Wendy is geboren en getogen in Eindhoven, in een gezin met een oudere én jongere broer. Uit eerdere relaties heeft Wendy al vijf kinderen, met wie ze allemaal goed contact heeft. Ook met de vaders van haar kroost ligt ze niet in de clinch. Wendy's oudste kinderen van 19 en 17 jaar wonen en studeren in Frankrijk, maar komen regelmatig naar Nederland om hun moeder te zien. De drie jongste zoons van 11, 9 en 4 ziet Wendy frequent. Met hen heeft ze een vrije omgangsregeling.

Wendy en Peter hebben elkaar ontmoeten op het terras van Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel tijdens het openingsweekend. "Er was meteen een bijzondere chemie alsof we elkaar al jaren goed kennen", zegt Peter over die ontmoeting. Het stel zegt dezelfde humor te hebben en gemeenschappelijke interesses te delen. Zo zijn ze beide familiemensen en vinden ze het belangrijk om goed contact te hebben met hun kinderen. Peerke heeft zelfs al haar ouders ontmoet.

Op niet al te lange termijn willen de twee tortelduifjes ook al samen gaan wonen. Waar? In de nieuwe villa van Peter in Neerpelt uiteraard. “Wat goed zit gaat snel en Wendy is al helemaal onderdeel van de familie", zegt Peter daarover. In de SBS-show Massa is Kassa zal Wendy dan ook te zien zijn.

Wendy van Hout
Wendy van Hout Foto: © Instagram Wendy van Hout
Instagram Wendy van Hout
Instagram Wendy van Hout Foto: © Instagram Wendy van Hout
Wendy van Hout met hoed
Wendy van Hout met hoed Foto: © Instagram Wendy van Hout
Wendy van Hout
Wendy van Hout Foto: © YouTube
Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties