FOTO'S | Mikky Kiemeney geniet op het strand tussen WK-duels door

Mikky Kiemeney op het strand van Doha
Mikky Kiemeney op het strand van Doha Foto: © Instagram Mikky Kiemeney

Het Nederlands elftal verblijft deze weken in Qatar, waar het WK wordt gespeeld. Ook veel familieleden van de Oranje-internationals zijn afgereisd naar het Midden-Oosten om hun bekenden van dichtbij te volgen.

Zo wordt Frenkie de Jong gesteund door zijn vriendin Mikky Kiemeney, die het prima naar haar zin heeft in Qatar. De 24-jarige Kiemeney geniet tussen de WK-wedstrijden van het Nederlands elftal door in een bijpassende oranje bikini op het strand van Doha en laat haar volgers op Instagram meegenieten.

Kiemeney, die afgelopen zomer door De Jong ten huwelijk is gevraagd, is niet alleen in Qatar. Ook de vader en broer van De Jong verblijven in haar gezelschap. Buiten de wedstrijden om zijn ze vooral op het strand te vinden.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties