FOTO'S | Monica Geuze laat ze lekker loshangen op het strand

Monica Geuze
Monica Geuze Foto: © BSR Agency

De vlogster kreeg hierna een relatie met voetballer Lars Veldwijk. Op 12 juli 2018 beviel ze van een dochter. Helaas voor de twee hield de relatie geen stand. Lars ging naar een club in Zuid-Korea en Monica bleef alleen achter.

Toch date ze weer met mannen. In de podcast Geuze & Gorgels legt Monica uit dat ze een man had leren kennen via een datingapp, daarmee ging ze op date. Ze was aardig zenuwachtig voor de date, vooral omdat de man helemaal uit het buitenland was gevlogen en de hele avond in het Engels moest praten. "We hebben eerst bij mij thuis afgesproken om een drankje te doen en zijn daarna naar een restaurant gegaan", vertelt Monica. In het restaurant schrikt ze zich rot als ze zich omdraait en de vader van haar dochter opeens daar staat. "Ik dacht: o, god nee. Ik had mijn date natuurlijk wel verteld dat ik een dochtertje had en kort over haar vader verteld. Maar toen Lars ineens binnenkwam, was het wel even ongemakkelijk."

Hoewel ze een zoon heeft lijkt Monica weer helemaal back in shape. En dat laat ze maar al te graag zien aan haar volgers natuurlijk!

Lees meer:
0 reacties