FOTO'S | 'Sem Smit vergeeft Bergwijn en geniet op WK in Qatar'

Sem Smit en haar zoontje
Sem Smit en haar zoontje Foto: © Instagram Sem Smit

Afgelopen augustus stonden de juicekanalen vol met roddels over Steven Bergwijn. De aanvaller van Ajax zou toentertijd zijn partner hebben bedrogen met een andere dame.

De relatie leek een tijdje op pauze te staan volgens Story nadat Bergwijn bij de verkeerde dame had 'gescoord'. "Afgelopen zomer wankelde hun relatie", schrijft het weekblad. "Na geruchten dat Steven haar had bedrogen, zou Sem hem de deur hebben gewezen. Ze ontvolgden elkaar op social media."

Ondanks dat lijkt er geen wolkje meer aan de lucht en is Smit gewoon mee naar Qatar om hem te ondersteunen. "Inmiddels is de storm weer gaan liggen en lijken ze gelukkiger dan ooit. Ze volgen elkaar weer op Instagram en Sem plaatst regelmatig romantische foto's van hen samen", aldus Story. De twee tortelduifjes hebben samen een zoontje die toevallig jarig was afgelopen week. Dat werd uiteraard gevierd vanuit Qatar met een eerste plaats in de groepsfase.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties