FOTO'S | Vrijgezelle Rose Bertram straalt in bikini: "iPhone-shoot"

Rose Bertram heeft na acht jaar een punt achter haar relatie met profvoetballer Gregory van der Wiel gezet. De 27-jarige Vlaamse zit niet bij de pakken neer en geniet met volle teugen op Ibiza.

Bertram trakteert haar volgers op Instagram maandagmiddag met een aantal fraaie bikini-foto's. "Ik had een kleine iPhone-shoot bij het zwembad", laat het model weten. Ze vertelde vorige week al openlijk over haar breuk met Van der Wiel.

"Ik ben momenteel single and ready to mingle", lacht de moeder van twee kinderen bij de YouTube-serie 'Open Kaart'. Het besluit om uit elkaar te gaan is niet over één nacht ijs gegaan. "Je beslist niet in één keer dat je uit elkaar gaat. Dat is over een lange periode gegaan. Het is inmiddels drie maanden klaar."

Bertram kan het nog steeds goed vinden met Van der Wiel, maar van een liefdesrelatie is geen sprake meer. "Hij is de vader van mijn kinderen en ik zou het heel vervelend vinden als wij op een slechte manier uit elkaar zouden gaan", aldus het model, die aangeeft dat de mentale problemen van Van der Wiel invloed had op haar relatie. "Het was niet altijd makkelijk om daarmee om te gaan. Het breekt mijn hart dat hij zich zo voelt en dat ik het niet kan verhelpen."

Ze probeert wel positief te blijven. "Het is fijn om even met mezelf te zijn. Ik was heel jong toen ik hem leerde kennen. Je leeft je leven samen met iemand. Je maakt keuzes op basis van die persoon. Nu ben ik een moeder van twee, op de piek van mijn carrière en het is goed voor mezelf om keuzes te maken zonder dat er iemand bij betrokken is."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties