Fred van Leer cancelt Glennis Grace: "Tranen aan het verbijten"

Glennis Grace
Glennis Grace Foto: © Orange Pictures

Glennis Grace is zeer aangedaan nu ze zelfs door haar goede vriend Fred van Leer wordt buitengesloten. De zangeres is niet langer welkom op het succesvolle Fred & Friends evenement dat in Ahoy wordt gehouden. Glennis blijkt niet langer bij de Friends te horen.

Glennis Grace was er de afgelopen tijd al aangewend dat ze regelmatig als tokkie wordt weggezet en dat ze niet meer uitgenodigd wordt voor sommige optredens. De knokpartij bij de Jumbo en de gemaakte excuses die daarop volgde hebben de populariteit van de zangeres geen goed gedaan. Maar dat zelfs Fred van Leer haar links laat liggen hakt er bij Glennis wel in.

Shownieuws-ster Ronald Molendijk, een goede vriend van Glennis, heeft uitgebreid met haar gebeld. “Ja, dat doe ik niet elke week. Ik hoorde dat ze niet meer welkom was bij Fred van Leer & Friends. Mijn kaak viel letterlijk… Als hij niet vast had gezeten, dan had hij op de grond gelegen.”

Ronald vindt Fred een matennaaier. “Als je al zo lang als Fred van Leer en Glennis Grace samen dingen doet… Muziek maken… Fred was een poosje geleden zelf nogal onderwerp van discussie over een gelekte film en daar was Glennis gelijk bij. Ze heeft hem toegezongen bij het programma van Jeroen van der Boom! Als je online kijkt, zie je dat ze altijd matties zijn”

"Ik had haar aan de telefoon en ik kon duidelijk horen dat ze haar tranen aan het verbijten was. Wat ik ook wel snap, want elke keer als zij gewoon haar telefoon pakt of online kijkt is er gewoon shit.” Molendijk zegt de reden voor het cancelen wel te kunnen raden: “Omdat er een heel grote socialmediadruk is. Er zijn een aantal mensen – honderden of duizenden, ik kan het niet inschatten – die er met z’n allen iets van vinden. Deze mensen laten met z’n allen hun oren hangen naar het geluid. Ik begrijp werkelijk niet waarom.”

Lees meer:
0 reacties