Fresia baalt van gang van zaken: "Voor wat likes, voor wat clicks?"

Zoals heel voetbalminnend Nederland kon zien moest Justin Bijlow afgelopen weekend opnieuw geblesseerd het veld verlaten. In een nieuwe uitzending van Fresia en Milan parkeren de bus reageren Fresia Cousiño Arias en Nicky Hofs op wat er speelt rondom de keeper van Feyenoord.

Fresia baalde van wat er gebeurde zondag. "Ik vond het zo moeilijk om naar te kijken. Je zag z'n kin natuurlijk al een beetje trillen ervoor. Ik heb zo met die jongen te doen dat ik dat gewoon als 'moment van de week' heb gekozen. Ik snap dat het ook een thema is dat ie blessuregevoelig is enzo. Dan zie je gewoon bij heel veel sportaccounts die statistieken gaan delen hoeveel hij heeft gemist. Ik snap dat dat erbij hoort. Maar het is al zo pijnlijk en met dit soort dingen maak je het eigenlijk alleen nog maar pijnlijker. Dan denk ik voor wat? Voor wat likes, wat clicks? Voor die jongen is het het aller vervelendst. Het gaat hem voor altijd achtervolgen en dit zal niet de laatste keer zijn. Ik vond het echt super pijnlijk. Ik hoop dat het een spierscheuring is."

Nicky Hofs, oud-international en voormalig speler van Feyenoord reageert ook: "Ik heb het niet gezien, ik heb er wel over gelezen. Het is een fantastische keeper. We kunnen letten op dingen wat niet geod gaat of wat verkeerd is. Het is een fantastische keeper en voor Nederlandse begrippen mogen we blij zijn dat we zulke keepers hebben", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties