Gedrag van Mart Smeets beschimpt: "Voelde me gewoon niet prettig"

Mart Smeets
Mart Smeets Foto: © Orange Pictures

Mart Smeets wordt is in opspraak geraakt over zijn gedrag tijdens zijn tv-carrière. Waar eerder al andere verhalen de rondte deden over Smeets, doet nu ook Leontien van Moorsel een boekje open over haar ervaringen.

"Ik vond het nooit fijn als ik zeg maar na het behalen van een wereldtitel of een olympische titel geïnterviewd werd door Mart", vertelt ze in Shownieuws. "Ik voelde me nooit op mijn gemak. Ik heb zelfs gehad, bij de sportverkiezing, dat ik bijna zeker wist dat ik Sportvrouw van het Jaar zou worden. Dan deed hij een duopresentatie samen met Jack van Gelder. En dan had ik zoiets van: o, ik hoop als ik het word, dat ik niet geïnterviewd word door hem, want dan word ik het liever niet. Ik voelde me gewoon niet prettig."

"Hij vond het altijd belangrijk – ook al had je nog zoveel gepresteerd – dat hij de belangrijkste was. Ik voelde me gewoon niet op mijn gemak naast hem. Dat gevoel heb ik nooit bij Dione gehad en Jack van Gelder, maar bij Mart voelde ik me gewoon niet prettig.”

Mart heeft last van de overtreffende trap van arrogantie, zo beaamt Van Moorsel. "Ja, dat straalde hij een beetje uit. Dat is een gevoel dat ik had dat hij mij gaf. Zo voelde ik dat."

Lees meer:
0 reacties