Genee bezorgd over toekomst: "Hoe blijft Vandaag Inside fris?"

Wilfred Genee
Wilfred Genee Foto: © Pro Shots

Wilfred Genee heeft enkele inhoudelijke zorgen over zijn hitprogramma Vandaag Inside. Hij wil voorkomen dat hij en zijn collega's in herhaling vallen en is op zoek naar manieren om het programma fris te houden.

In de rubriek In De Wandelgangen vertelt hij dat hij soms zorgen heeft dat bepaalde onderwerpen te vaak terugkomen en hij bang is dat de kijker hierdoor verveeld raakt. “Ik vond het best oké gaan deze week. Het zit wel de hele tijd in mijn hoofd van: hoe zorg ik ervoor dat het nog wel fris blijft de hele tijd?”, geeft de 55-jarige presentator toe.

Tijdens een toernooi als het WK Voetbal heb je die zorgen minder, zegt de tv-ster. “We zaten tijdens het WK in zó’n ritme zeven dagen in de week en dan knal je maar door. Toen had je ook het voetbal dat je er steeds als compensatie doorheen kon gooien en nu gaan we natuurlijk weer richting asielzoekers, stikstof en de boeren enzovoorts. Ik zal niet zeggen dat ik me zorgen maak, dat valt wel mee, maar het is wel iets waar ik over nadenk", aldus Genee.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties