Derksen duidelijk: "Hij is niet geschikt om bij ons te zitten"

Wilfred Genee heeft niet genoten van De Oranjewinter woensdagavond. De presentator had Rob Kemps als tafelgast, maar vond de zanger van Snollebollekes niet geslaagd. Volgens Johan Derksen wilde Kemps niet het achterste van zijn tong laten zien.

"Rob Kemps is niet geschikt om bij ons te zitten. Hij is te aardig. Mister Correct", zegt Derksen bij de voorbabbel van De Oranjewinter. Genee was het daar helemaal mee eens. "Ik dacht precies hetzelfde inderdaad. Hij is te genuanceerd."

"Het is een lieve jongen, de ideale schoonzoon", vult Derksen aan. Volgens de analist zijn zulke gasten niet op hun plek bij De Oranjewinter. "Er zijn heel veel mensen niet geschikt om hier te zitten, hoe gek dat ook klinkt."

Genee baalt daarna dat hij het onderwerp voor de camera heeft aangesneden. "Misschien hadden we dit even buiten de schermen allemaal moeten bespreken, maar we hebben het bij deze geëvalueerd."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties