Wilfred Genee somt zwarte lijst VI op: "Echt veel mensen zijn dat"

Wilfred Genee in de studio
Wilfred Genee in de studio Foto: © Pro Shots

Talloze BN'ers waren al te gast bij Voetbal Inside. Toch blijkt het uitdagend om gasten te vinden die goed aansluiten bij Johan Derksen en René van der Gijp. Veel gasten verschijnen dan ook slechts eenmalig. Een uitzondering op deze regel is Angela de Jong. Er werd kort gesuggereerd dat zij mogelijk niet langer welkom zou zijn bij VI, maar dit bleek uiteindelijk niet het geval.

Onzin, zegt Wilfred Genee. “Sommige mensen denken dat Angela gecanceld is, maar dat is niet het geval trouwens. Die komt binnenkort ook gewoon weer langs. In december zitten we een beetje vol, maar in januari is ze er gewoon weer bij. Wij cancelen niemand hier!”, vertelt hij in de talkshow op SBS 6.

Özcan noemt de volgende BN’er op de zwarte lijst van VI op. “Sander Schimmelpenninck.” Genee vult gelijk aan: "Roos Schlikker komt ook niet meer. Er komen een heleboel mensen niet meer!”

“Rob Kemps! Ook gecanceld!", grinnikt Özcan. Genee antwoordde daarop: “Ja, dat zeg ik niet. Nou ja, dat weet ik niet.” Johan haalde gelijk naar hem uit: “Die voegde niks toe. Als je niet van links naar rechts gaat, heb je verder niets te melden. En dat kerkhof ken ik nu wel.”

Zo gaat het lijstje nog wel even door. Wouter de Vries, de broer van Peter R. de Vries, Britt Dekker, Heleen van Royen, Chatilla van Grinsven, Paul de Leeuw, Leonie ter Braak en Catherine Keyl werden onder anderen benoemd tijdens de uitzending.

Lees meer:
0 reacties