Genee start nieuw voetbalprogramma: "Johan en René onvervangbaar"

Wilfred Genee gaat toch weer een voetbalprogramma presenteren. Vorig jaar stopte Veronica Inside, maar nu komt er iets nieuws. De naam is nog niet bekend, maar een aantal gasten wel. Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meyde krijgen een belangrijke rol.

Vanaf 15 augustus is het voetbalpraatprogramma iedere maandag en vrijdag te zien. "Je kunt maar één programma à la Voetbal Inside maken en dat is met Johan en René. Die zijn onvervangbaar. Die chemie krijg je niet meer. Het wordt een voetbalpraatprogramma, maar geen Studio Voetbal. Het wordt een mix van alles, denk ik", vertelt Genee voor de camera van De Telegraaf.

Genee heeft de analisten niet zelf gekozen. "Ik ben gevraagd of ik het programma wilde doen met Wesley en Andy. Wesley is gebekt genoeg om zich te kunnen uiten en Andy heeft meer dan voldoende televisie-ervaring, ook als interviewer. Ik denk dat er veel inzit", aldus Genee, die wel gewoon Vandaag Inside blijft doen. Dit programma komt daarvoor, waarna hij meteen door kan met de dagelijkse talkshow.

Lees meer:
0 reacties