Genee verklapt absolute VI-droomgast: "Hij haat ons tot op het bot"

Wilfred Genee in de studio
Wilfred Genee in de studio Foto: © Pro Shots

Wilfred Genee weet wel wie hij graag aan tafel zou hebben bij Vandaag Inside. In de podcast Doorzetters! verklapt Genee dat hij Louis van Gaal als absolute droomgast ziet.

"Voor ons programma zou Louis van Gaal natuurlijk fantastisch zijn", vertelt de presentator. De kans dat Van Gaal aanschuift, is volgens Genee wel klein. "Hij haat ons tot op het bot. Van Gaal is fantastisch en tegelijkertijd kan hij zichzelf ook heel slecht relativeren."

Genee denkt dat de voormalig bondscoach van Oranje goed aan de VI-tafel zou werken. "Voor ons programma zou dat heel goed werken, want dan gebeurt er wat. Dat vindt Van Gaal zelf ook. Hij heeft wel eens gezegd: ‘Ja, als ik op tv kom schieten de kijkcijfers door het dak heen.’ Het zou voor het programma, met alles wat er in het verleden gebeurd is, geweldig zijn als dat nog een keer zou lukken."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties