Gerard Joling sneert naar collega: "Zo zou ik niet willen zijn"

Gerard Joling aan de bar bij Vandaag Inside
Gerard Joling aan de bar bij Vandaag Inside Foto: © Screenshot Vandaag Inside

Gerard Joling heeft hard uitgehaald naar zijn collega-Topper Jeroen van der Boom. De zanger vindt het uiterlijk van zijn collega-zanger niet om naar huis te schrijven.

In gesprek met Weekend heeft de zanger laten weten dat hij wat wil afvallen voordat hij weer gaat optreden met de Toppers. “Het is nodig, want ik ben zoals ieder jaar weer een paar kilootjes te zwaar en die moeten er weer af. Ik wil dus wel een paar kilootjes afvallen, dat doe ik altijd voor de Toppers.”

Het vooruitzicht om te gaan lijnen kijk hij echter wel tegenop. “Of dat lukt, dat hoop ik dan maar weer. Wat een gedoe iedere keer… Het wordt ook steeds lastiger, zeg ik eerlijk. Want ik hou van lekker eten en een borreltje, gezelligheid.”

Jeroen van der Boom is echter erg afgetraind. Dat vindt Gerard dan ook weer niet nodig. “Als ik Jeroen zie denk ik: 'Het kan ook te gek natuurlijk'. Dat vind ik een beetje te veel van het goede. Jeetje, wat is hij mager. Dat zou ik niet willen zijn. Dat red ik ook niet, omdat ik te veel van het leven houd. Ik drink te veel wijn en eet te veel lekkere dingen. Dan zou ik echt een paar maanden helemaal in retraite moeten.”

Lees meer:
0 reacties