Gers Pardoel stapelverliefd: "Ik wilde na de tweede date al trouwen"

Gers Pardoel en Lie Meurs
Gers Pardoel en Lie Meurs Foto: © Instagram

Gers Pardoel (42) is na zijn scheiding weer helemaal gelukkig in de liefde. De zanger besloot een berichtje op Instagram te sturen naar voormalig Ex on the beach-deelneemster Lie Meurs. Hij wil nu al trouwen.

De 29-jarige Lie Meurs is bekend van realityprogramma’s als Ex on the beach en Temptation island vips. Gers is helemaal gek van haar en zegt tegenover De Telegraaf: "Na onze tweede date wilde ik al met haar trouwen. Ik heb dit nóóit eerder gevoeld. Ik zag haar foto’s op Instagram en ik heb haar gewoon een bericht gestuurd. We hebben afgesproken en uren gepraat."

Gers Pardoel is nog nooit zo zeker geweest van echte liefde. "Zelfs niet in eerdere relaties. Uiteraard ben ik gelukkig geweest in vroegere relaties, maar ik meen oprecht dat ik deze gevoelens voor Lie nog nooit eerder gevoeld heb. Op een gegeven moment kom je erachter welke dingen je heel erg belangrijk vindt in een partner, en die weeg je dan af wanneer je iemand tegenkomt. Lie vinkt alles af."

Met zijn ex Sélina heeft hij twee kinderen, maar dat loopt niet zo lekker. "Het kan stabieler, laten we het daarop houden. Het zou nog stabieler kunnen voor de kinderen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties